Olemme avanneet uuden kauneushoitola - koulutuskeskuksen Tampereen keskustaan. Tervetuloa!

Kauneushoitola - koulutuskeskus

Koulutuskeskus HILE on uusi, marraskuussa Tampereen keskustassa toimintansa aloittanut koulutuskeskus alan opiskelijoille ja ammattilaisille. Koulutuskeskus tarjoaa asiakkailleen kosmetologiset palvelut, kynsi- ja ripsipalvelut, sekä parturi-kampaamopalvelut. Lisäksi tarjoamme lisäkoulutusta opiskelijoille sekä myöhemmin myös alan ammattilaisille.

Hoitolan toiminnasta vastaa HILE Beauty Pro Oy joka on perustettu lähtökohtana niin opiskelijoiden kuin asiakkaidenkin tarpeet. Tarjoamme opiskelijoille työssäoppimispaikan, jossa voi suorittaa normaalia koulun vaatimaa työharjoittelua harjoittelu- tai koulutussopimuksella tai tulla tekemään meille koulusta yksittäisiä ns. asiakaspalvelupäiviä.

Asiakkaille tarjoamme aidon kauneushoitolakokemuksen. Liikkeessämme on iso tila parturi-kampaamolle sekä 4 erillistä hoitohuonetta jossa asiakas pääsee ihaniin hoitoihin taitavien opiskelijoiden käsiin edukkain hinnoin ja omaan rauhaan hoitohuoneeseen.

Hoitolan toiminnasta ja opiskelijoiden ohjauksesta ja opettamisesta vastaa joukko alan ammattilaisia jotka ovat päivittäin käytettävissä vain opiskelijoita varten. Liiketoiminnasta saatua tuottoa sijoitamme suoraan opiskelijoihin itseensä tarjoamalla heille monipuolisesti myös ulkopuolisilta tahoilta koulutuksia.

Toimimme yhteistyössä Koivistonkylän Hoitola HILE kanssa. Koivistonkylässä meillä on ollut opiskelijoita ohjattavana vuodesta 2015 alkaen. Idea isommasta opiskelijahoitolasta sai tuulta alleen, kun Koivistonkylän hoitolalla alkoi loppua tila kesken, mutta halukkaita opiskelijoita oli enemmän mitä hoitolaan mahtui. Nykyiseltä paikalta Prismalta ei liiennyt isompaa tilaa, joten täytyi laajentaa hakualuetta. Tila löytyi aivan yllättäen Keskustasta ja oli kuin tehty meidän toiminnalle.

Jo heti ensimmäistä kertaa sisään astuessa, tuli tunne että tämä tila on meille <3

Tule tutustumaan.
Tämä on niin ihana liike, että se on pakko nähdä omin silmin.

Nähdään!

Terveisin,