Olemme avanneet uuden kauneushoitola - koulutuskeskuksen Tampereen keskustaan. Tervetuloa!

Tervetuloa seuraamaan koulutuskeskus HILEen menoa!

Kirjoittaja: Opiskelijoiden ohjaaja, parturi-kampaaja Nelli

Olemme tehneet uuden aluevaltauksen somessa: BLOGI! Tätä kautta pääsee seuraamaan vähän lähemmin, millaista meidän työskentely on koulutuskeskuksessa ja osaksi myös hoitola HILEessä. Tähän projektiin osallistuu koko meidän tiimi, niin parturi-kampaajista kosmetologeihin ja opiskelijoista ohjaajiin.

Ensimmäinen kirjoitusvuoro napsahti minulle ja samalla korkataan myös tämä blogi. Eli olen Nelli ja toimin HILEessä parturi-kampaajana ja yhtenä hiuspuolen opiskelijoiden ohjaajana. Alalla olen itse ollut 2,5v. ja olen myös tällä hetkellä tämän porukan uusin tulokas.
Ajattelin tässä postauksessa avata vähän ensimäistä viikkoani HILEessä ja millaisissa fiiliksissä lähden jatkamaan eteenpäin.
Opiskelijoiden ohjaaminen on kuulunut omiin haaveisiin ja uratavoitteisiin jo omista opinnoista asti. Nyt pääsen sitä myös tekemään.

Viikkoni alkoi hoitola HILEessä Koivistonkylässä "normaalilla liiketyöskentelyllä" eli hiuksia tehden. Pääsimme myös parturi-kampaaja opiskelijan kanssa opettelemaan sokerointia, mikä ei meidän "perus" parturi-kampaajien työhön kuulu tai sitä ei ainakaan koulussa ole opintoihin sisällytetty.
Kuva yllä: Hoitola HILE, Koivistonkylä
Keskiviikkona ja perjantaina oltiinkin sitten keskustan koulutuskeskuksessa. Keskiviikko piti sisällään järjestelyä, siivousta ja pientä suunnittelua mm. tavaroiden sijoittelusta, mitä pitää vielä hankkia, mitä keittiöön tulee yms. Tuli todella tärkeä ja otettu olo, kun sain osallistua suunnitteluun ja minun mielipiteitäni kuunneltiin ja otettiin huomioon.

Kokonaisuudessaan koko viikko on mennyt älyttömän hyvin, olen viihtynyt paremmin kun odotin ja tuntuu, että minut on otettu mukaan heti ekasta päivästäni asti. Lähden TODELLA hyvillä fiiliksillä kohti jatkoa ja uusia haasteita niin parturi-kampaajana kuin varsinkin ohjaajana. Vaikka työ on samaa mitä on parin vuoden ajan tehnyt, silti se on myös uutta ja jännää, koska työ muuttuu joka päivä, pääsen kouluttautumaan lisää alallani ja kauneudenhoidon eri osa-alueilla ja pääsen vaikuttamaan millaisina uusina ammattilaisina opiskelijat lähtevät valmistuttuaan kohti omia päämääriään ja tavoitteitaan.

Tällä pääsemme nyt alkuun ja kohti uutta ja jännittävää syksyä!

Related Posts

No Comments